Menu Premium

Company of Heroes 2 krijgt volgende week een content-update

Karim Shehata 04/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen zomer verscheen het langverwachte tweede deel in de Company of Heroes-franchise. De RTS-game werd met open armen ontvangen door zowel pers als gamer, omdat het eerste deel hoge ogen wist te gooien in 2006. Nu we dus gewend zijn geraakt aan het tweede deel, moet Relic Entertainment de game natuurlijk wel fris houden. Dit doet men door middel van DLC, want Company of Heroes 2 krijgt volgende week een content-update.

Deze content-update, genaamd Turning Point, neemt twee nieuwe maps met zich mee: Rails and Metal en Lazur Factory. De eerstgenoemde map zal zich afspelen op een groots industrieterrein, terwijl de tweede map de zogenaamde ‘urban-style’ met zich mee zal brengen naar de game. Daarnaast brengt de update de World Builder met zich mee, die zal dienen als een map-making tool. Hiermee is het mogelijk om je eigen maps te maken, die je op zijn beurt kan delen met de community én dus je vrienden. Ook brengt deze content-update vier nieuwe Commanders met zich mee. Dit zijn er twee per factie, die speelbaar zijn in de multiplayer en skirmish-modi.

De executive producer van deze game, Greg Wilson, benadrukt nog even hoe trots hij is op de aankomende content-update: “We zijn zeer blij met de grote content-update die eraan zit te komen voor Company of Heroes 2”, begint Wilson. “Ook zijn wij er zeer trots op dat we de World Builder kunnen integreren in de game. Daarnaast hopen we snel met een Steam Workshop-integratie te komen en wat andere dingen die met mods te maken hebben.”

De content-update, die als een normale update gebracht gaat worden, verschijnt op 12 november. Morgen is alvast op het Twitch-kanaal van Relic Entertainment te zien wat de update precies zal gaan bevatten en hoe dit eruit gaat zien.

Company of Heroes 2 krijgt volgende week een content-update

Company of Heroes 2 krijgt volgende week een content-update

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch