Menu Premium

Collector’s Edition Rise of the Tomb Raider onthuld voor de Xbox One

Karen Koch 26/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze winter komt het nieuwste avontuur van Lara Croft, Rise of the Tomb Raider, naar de Xbox 360 en de Xbox One. Dit kan natuurlijk niet zonder fraaie extra’s voor de verzamelaars, dus er moet een Collector’s Edition komen. Wat zit er allemaal in de Collector’s Edition van de game? Vanaf vandaag weten we dat, want de Collector’s Edition van Rise of the Tomb Raider is eerder vandaag onthuld voor de Xbox One!

Bij deze speciale editie van het nieuwste avontuur van Lara krijg je onder andere een beeldje van onze protagoniste van zo’n 25 centimeter groot. Daarnaast krijg je er ook een steelcase voor de game bij. Tot slot zit er ook een replica van Lara’s notebook bij dat ze in de game gebruikt en een model van een jade ketting die ze ooit heeft opgegraven. Mocht je ooit een Lara Croft cosplay in elkaar willen draaien, zijn de details in ieder geval al af! Natuurlijk is ook de game bij deze Collector’s Edition inbegrepen.

Deze speciale uitgave van de game is alleen te krijgen voor de Xbox One, en om het nog wat moeilijker te maken, is de game ook alleen via de webshop van Square Enix te krijgen. Rise of the Tomb Raider komt in Europa op 13 november uit voor de Xbox 360 en de Xbox One. Andere systemen krijgen de game een stuk later.

Bron: VG24/7

Collector's Edition Rise of the Tomb Raider onthuld voor de Xbox One

Collector’s Edition Rise of the Tomb Raider onthuld voor de Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch