Menu Premium

CoD: World at War nu ook backwards compatible op Xbox One

Roy de Keijzer 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste paar weken werden er al meerdere Call of Duty-games backwards compatible gemaakt. Zo is sinds vorige week Call of Duty 3 backwards compatible en eerder was Call of Duty 2 al aan de beurt geweest. Nu is CoD: World at War dus ook backwards compatible op Xbox One.

CoD: World at War kwam in 2008 uit en werd destijds ontwikkeld door Treyarch. De game nam weer een uitstapje naar de oorsprong van de beroemde franchise, namelijk de Tweede Wereldoorlog. In de game strijd je onder andere als Amerikaanse soldaat tegen het imperialistische Japan in de Pacific en vecht je als Rus op het oost-front tegen nazi-Duitsland. Treyarch is na deze game aan de slag gegaan met de drie Black Ops-games. CoD: World at War introduceerde ook de voorloper van de inmiddels bekende Zombies-mode. Hier was het nog een extra minigame.

In totaal zijn er nu meer dan 250 Xbox 360 titels op de Xbox One speelbaar dankzij backwards compatibility. Als je wil weten of jouw oude games draaien op de Xbox One, dan kun je de volledige lijst van ondersteunde games hier bekijken.

Wat vond jij van CoD: World at War? Ga jij deze game weer opnieuw spelen? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch