Menu Premium

CoD: Advanced Warfare – Supremacy DLC nu beschikbaar op PS3, PS4 en PC

Karim Shehata 02/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel je op de E3 persconferentie van Sony hebt gehoord dat “PlayStation het nieuwe huis van Call of Duty is”, is dat nog niet zover. Die marketingdeal geldt namelijk voor Call of Duty: Black Ops 3, waardoor DLC van Advanced Warfare nog altijd wel een maand exclusief is voor de Xbox-platformen. Dat is ook het geval geweest met de Supremacy DLC, maar het wachten voor PC- en PlayStation-gamers is nu voorbij. De Supremacy DLC is namelijk nu beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

Call of Duty: Advanced Warfare – Supremacy bevat vier nieuwe maps, genaamd Parliament, Kremlin, Compound en Skyrise. Laatstgenoemde map is echter niet helemaal nieuw, want dit is een remaster van de map Highrise uit Call of Duty: Modern Warfare 2. Activision houdt het echter niet bij alleen multiplayer maps, want ook het nieuwe hoofdstuk uit de Exo Zombies saga zit in dit DLC-pakket, genaamd Carrier.

De Call of Duty: Advanced Warfare – Supremacy DLC is nu dus beschikbaar op alle platformen waarop de game is verschenen. De first-person shooter verscheen vorig jaar voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

CoD: Advanced Warfare - Supremacy DLC nu beschikbaar op PS3, PS4 en PC

CoD: Advanced Warfare – Supremacy DLC nu beschikbaar op PS3, PS4 en PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch