Menu Premium

Civilization: Beyond Earth eind dit jaar naar Mac en Linux

Jeroen Wiersma 21/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voor de release van de nieuwste Civilization op de PC krijgen we de mededeling dat gamers met een Mac of Linux tijdens de feestdagen een pakje kunnen verwachten met daarop de naam Sid Meier, want Civilization: Beyond Earth komt eind dit jaar naar Mac en Linux.

Natuurlijk hebben Mac en Linux hun eigen voordelen, maar de algemene opvatting is wel dat het game-aanbod niet als karig, dan wel als minder breed te bestempelen is. Dat Civilization – een serie waarin je altijd een niet bescheiden hoeveelheid uurtjes kan pompen en die over het algemeen een hoge replay-value kent – verschijnt in de vorm van Beyond Earth voor Mac en Linux, is voor de gebruikers van deze operating systems toch zeker een flinke opsteker.

In aanloop naar de release op de PC deze vrijdag, 24 oktober, is Civilization V kosteloos speelbaar op Steam. Als je dus echt niet kunt wachten, kun je de Civilization-honger stillen met dit bescheiden voorgerechtje. Tevens is op Steam Civilization: Beyond Earth al te pre-loaden, wanneer je deze titel van Firaxis en 2K vooruitbesteld hebt. Een exacte datum voor Mac- en Linux-bezitters is nog niet bekend, maar het zal dus ergens rond de feestdagen zijn dat ook zij op zoek kunnen gaan naar verre planeten om een nieuwe beschaving op te bouwen.

Civilization: Beyond Earth eind dit jaar naar Mac en Linux

Civilization: Beyond Earth eind dit jaar naar Mac en Linux

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch