Menu Premium
Loading...

Civilization: Beyond Earth – Discovery Gameplay Trailer

Lisette Atsma 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga maar vast klaar zitten, want de trailer is niet niks. Deze tien minuten durende gameplay trailer van Civilization: Beyond Earth laat jou precies zien hoe je succesvol een nieuwe wereld kunt koloniseren in de nieuwste telg van de Civilization-reeks.

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth is namelijk de eerste game in de serie die zich niet op aarde, met een vooraf gegenereerde, historische samenleving zal afspelen. In deze game verlaat je de aarde, geruïneerd door een mysterieuze catastrofe, en vlieg je als leider van een groep kolonisten naar een andere planeet. Op deze planeet zal je een nieuwe samenleving opzetten. De opzet van deze samenleving zal zwaar beïnvloed worden door keuzes die jij in het begin van je campagne moet maken. Zo zal je moeten kiezen wie jouw expeditie gaan financieren, wat voor werktuigen je mee wilt nemen en wat voor mensen je als passagiers wil hebben.

Hoewel de kern van de game hetzelfde is gebleven, zullen er in Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth genoeg nieuwe insteken zijn, zodat er ook voor trouwe fans genoeg te ontdekken valt wanneer de game op 24 oktober in de winkel komt te liggen voor de PC.

Civilization: Beyond Earth - Discovery Gameplay Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch