Menu Premium

Civilization 6 krijgt 25th Anniversary Edition in beperkte oplage

Angelique Grift 24/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al even is de ontwikkelaar Firaxis druk bezig met de maak van Sid Meier’s Civilization 6. Mocht het je zijn ontgaan, de franchise gaat ondertussen alweer 25 jaar mee. Om het 25-jarige bestaan van de strategische game te vieren kondigde uitgever 2K Games vandaag een speciale editie aan. Ondanks dit heugelijke nieuws toch een kleine maar, want Civilization 6 krijgt een 25th Anniversary Edition in beperkte oplage.

De Civilization-serie begon in 1991 en heeft in de jaren wereldwijd 35 miljoen games verkocht. Geestesvader Sid Meier gaf aan in een interview hoe het komt dat de reeks nog zo levendig is. Volgens Meier komt het door de vernieuwende ideeën en passie voor de game van zijn designteams en de feedback van de fans. Hij is trots op het werk van zijn team voor Civilization 6. Ook hoopt Meier dat de spelers hetzelfde plezier mogen ervaren met het spelen van de game, als zijn team heeft gehad met het maken ervan.

Wat mogen we verwachten van deze 25th Anniversary edition? Uiteraard de game en alle extra digitale content van de Digital Deluxe Edition, een exclusief herdenkingsmuntenset met een prachtige kist om het aan al je vrienden te kunnen laten zien, een 100-pagina tellend hardcoverboek vol artwork van 25 jaar Civilization, Aztec Civilization pre order pack en dat allemaal in een prachtig pakketje.

25th Anniverary Edition Civilization 6

 

De Civilization 6 25th Anniversary Edition is dus niet voor iedereen weggelegd, want wereldwijd worden er 20.000 kopieen gereleased alleen voor pc. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor het zo ver is. De strategische game staat op het schema voor 21 oktober. Lig jij al met je slaapzak voor de winkels voor deze speciale editie?

Bron: DualShockers

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch