Menu Premium

CI Games noemt deze Sniper Ghost Warrior 3 trailer gevaarlijk

Richard den Toom 13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Sniper: Ghost Warrior 3 tot drie keer toe werd uitgesteld, moet de game dan eindelijk op 25 april aanstaande gaan verschijnen en dat vieren we met deze (gevaarlijke) Sniper: Ghost Warrior 3 trailer!

Hoewel de vorige delen van de Sniper: Ghost Warrior-serie door critici niet goed werden ontvangen (check hier wat wij van het tweede deel vonden), wist de gamer zijn weg naar de games wel te vinden en werden ze goed verkocht. Daardoor heeft Poolse ontwikkelaar CI Games, ook bekend van Lords of the Fallen, voor het derde deel een veel groter budget tot haar beschikking dan voor de vorige delen.

Sniper: Ghost Warrior 3 heeft een open wereld en speelt zich in Georgië, vlakbij de grens met Rusland. Aan de speler de taak om dit gebied veiliger te maken met een Amerikaanse sniper, Jonathan North. Zoals te zien is  in de trailer doe je dit niet alleen van afstand met een sluipschuttersgeweer, maar heeft Jonathan meer dan genoeg mogelijkheden om de vijand ook op kortere afstand het leven zuur te maken.

Sniper: Ghost Warrior 3 verschijnt op 25 april voor Xbox One, PC en Playstation 4. Kijken jullie er naar uit om aan het einde van deze maand je virtuele sluipschuttersgeweer weer uit het vet te mogen halen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch