Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 1:05 op MTV de Pascal in Parijs aflevering

Gamekings Redactie 28/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond knallen er een hoop vette games op je beeldscherm voorbij in de vierde aflevering van het nieuwste seizoen van Gamekings. Pascal en Jelle zijn namelijk helemaal naar het exotische en zonovergoten Parijs afgereisd om de nieuwste Ubisoft-games voor je te checken en dat belooft een aflevering te worden vol spektakel! Natuurlijk is het niet allemaal maar serieuze shit, er wordt zoals gewoonlijk ook een hoop gelachen. Zo hebben Jelle en Pascal misschien wel de bruutste hotelkamer in heel Parijs en is er een lopend buffet, waar Pascal niet vanaf kan blijven. Daarnaast rijdt Pascal bijna een auto in de prak. Yep, deze aflevering zit bomvol lauheid. Dus check vanavond om 1:05 op MTV de Pascal in Parijs aflevering!

Pascal en Jelle gingen ze eerst langs bij The Crew, een nieuwe open wereld race-game van Ubisoft. Een game, waarin het mogelijk is van de oost- naar de westkust van Amerika te racen, zonder laadtijden. Hierna checkte de mannen Watch Dogs, een open wereld-game in de trant van de Grand Theft Auto-serie, maar dan toch helemaal anders. Het grote verschil met GTA is dat je in Watch Dogs in staat bent de wereld om je heen met je mobiel te hacken, om het zo naar jouw hand te zetten. Je kan bijvoorbeeld de stoplichten van kleur laten veranderen of een brug openzetten, zodat de politie je niet meer kan volgen.

Maar dat is niet alles, ook wordt Titanfall voor de Xbox 360 en de nieuwste-update voor Killzone Shadow Fall vanuit de studio, terug in ons koude kikkerlandje, voor je behandeld. Wat iedereen zich dus nu ook afvraagt, gaat TitanFall voor de Xbox 360 net zo’n harde shooter-ervaring worden als voor de Xbox One en wat houdt deze nieuwste Killzone Shadow Fall-update in? Je gaat het allemaal vanavond horen, dus check die aflevering om 1:05 op MTV!

Check vanavond om 22:35 op MTV de Pascal in Parijs aflevering

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch