Menu Premium

Check vanavond om 23:30 Gamekings op Comedy Central!

Karim Shehata 25/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze vrijdag aan het einde van september verwacht je natuurlijk maar één ding: een nieuwe Gamekings aflevering op Comedy Central! Vandaag gaan Shelly, Skate en Pascal naar een onbewoond eiland om een onderlinge strijd uit te vechten. Wie speelt als eerst Tomb Raider Legend uit? Je ziet het vanavond om 23:30 in Gamekings op Comedy Central!

Shelly, Skate en Pascal zijn naar een onbewoond eiland gegaan, met een beperkt aantal supplementen. Wie als eerst Tomb Raider Legend uitspeelt, mag van het onbewoonde eiland af en terugkeren naar de ‘normale’ wereld. Een Gamekings aflevering zou echter geen Gamekings aflevering zijn als er geen games worden besproken, en daarom komen Call of Duty: Black Ops 3 en Rise of the Tomb Raider onder meer langs.

Wanneer je overigens alle afleveringen sinds de zomerstop hebt gemist (foei!) heb je vannacht de kans om ze allemaal in te halen. Vanaf 02:05 zendt Comedy Central alle vier de afleveringen uit die sinds de zomerstop dan zijn uitgezonden, inclusief de aflevering van vandaag. Ga er vanavond dus lekker voor zitten en check om 23:30 en 02:05 Gamekings op Comedy Central!

Check vanavond om 23:30 Gamekings op Comedy Central!

Check vanavond om 23:30 Gamekings op Comedy Central!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch