Menu Premium

Check vanavond om 23:20 op MTV de Gamekings Nieuwjaar aflevering!

Gamekings Redactie 24/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week gaan we het nieuwe jaar in en dan laten we 2014 achter ons. Dat is dus een mooie gelegenheid om nog even terug te kijken naar het afgelopen jaar, maar ook om het nieuwe jaar tegemoet te zien. Steven en Skate gaan daarom voor je op pad en iets speciaals doen omtrent Nieuwjaar. Alleen Skate heeft nog geen idee wat hem te wachten staat, misschien maar goed ook… Benieuwd wat Steven en Skate gaan doen om het nieuwe jaar in te luiden? Kijk dan vanavond om 23:20 op MTV de Gamekings Nieuwjaar aflevering!

We hebben in de vorige aflevering onze Top 25 Games van 2014 gegeven. Opvallend was het lage aantal sportgames in de lijst. Kun jij je ze nog herinneren? Wij ook niet! Wat is er aan de hand? Dat vraagt om een sport special met Skate en JJ. Samen met Steven heeft Skate nog belangrijkere dingen te doen, want ze moeten het nieuwe jaar inluiden. Skate heeft alleen nog geen idee wat hem te wachten staat, Steven is daarentegen iets beter voorbereid.

Tenslotte bespreken we nog drie games vanuit de warme studio. Zo komt de shooter Evolve voorbij, gaan we schatzoeken in Captain Toad: Treasure Tracker, en hakken we erop los in Battlecry. Deze aflevering wil je niet missen, dus luid met ons het nieuwe jaar in vanavond om 23:20 op MTV!

Check vanavond om 23:20 op MTV de Gamekings Nieuwjaar aflevering!

CCheck vanavond om 23:20 op MTV de Gamekings Nieuwjaar aflevering!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch