Menu Premium

Check vanavond om 1:25 de Gamekings BlizzCon 2014 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 24/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond in de nieuwste aflevering van Gamekings nemen Steven en David je mee naar Anaheim voor de BlizzCon 2014! Dit is natuurlijk niet het enige deze week. Dus check vanavond om 1:25 de Gamekings BlizzCon 2014 aflevering op MTV!

Blizzard-veteraan Steven is samen met David in Anaheim, waar de achtste editie van de BlizzCon wordt gehouden. Hier hopen ze de allernieuwste games te checken en misschien wel iets op te vangen van een nieuwe Blizzard IP. Tijdens het jaarlijkse evenement toont Blizzard wat het de komende tijd allemaal in petto heeft voor haar fans. Denk hierbij aan al het nieuws voor hun games: World of Warcraft, Starcraft, Hearthstone en Heroes of the Storm. Verder blikken we vooruit op een van de best verkopende games ooit: GTA V voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het belooft opnieuw een groot spektakel te worden.

Tussendoor is er de review van de Xbox One-exclusive Sunset Overdrive en duiken Shelly en Skate in de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare. Hier wil je natuurlijk niks van missen. Dus check vanavond om 1:25 de Gamekings BlizzCon 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 1:25 de Gamekings BlizzCon 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 1:25 de Gamekings BlizzCon 2014 aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch