Menu Premium

Check vanavond om 22:35 de Eerste Wereldoorlog aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 15/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vanavond Dennis’ laatste Gamekings aflevering op MTV en daarom ook een heel speciale. Samen met Skate bezoekt hij Verdun en stappen zij terug in de tijd, waar begin twintigste eeuw werd gevochten op het strijdveld. Dus check vanavond om 22:35 de Eerste Wereldoorlog aflevering op MTV!

Dennis — die ontzettend veel van de Eerste Wereldoorlog afweet — en Skate bezoeken bijzondere locaties, waaronder het Citadelle Souterraine en Fort Douamont. Met de Eerste Wereldoorlog als thema, mag de review van het avonturistische en sfeervolle Valiant Hearts natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast wordt er vooruitgeblikt op Battlecry en Dragon Age: Inquisition. Waar Dragon Age II teleurstelde, lijkt EA’s nieuwe titel er een stuk veelbelovender uit te zien. Is dit ook zo?

Als laatste sluiten Dennis en Skate af met een preview van first-person shooter Verdun, en krijgt de aflevering een interessante wending… Check Dennis’ laatste Gamekings aflevering vanavond om 22:35 op MTV voor een portie geschiedenis en een aantal wrede games!

Check vanavond om 22:35 de Eerste Wereldoorlog aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:35 de Eerste Wereldoorlog aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch