Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:45 de Gamekings Vooruitblik Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 06/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben 2013 nu dan écht achter ons gelaten en de ogen zijn compleet gericht op de toekomst. Het verse 2014 moet het jaar gaan worden voor de next-gen consoles en ook de Wii U kan een flinke zet in de rug gebruiken. Wat kunnen we allemaal verwachten? Check vanavond om 22:45 de Gamekings Vooruitblik Aflevering op MTV!

Gamen is natuurlijk het leukste wat er is en het is dan ook tijd voor een feestje ter ere van een nieuw jaar, waarin we verrast moeten worden met epische nieuwe games. Melle en Skate zijn wel in voor een bak gezelligheid en hebben Jelle en Dennis opgetrommeld voor een wedstrijdje bowlen op de bowlingbaan. Zo competitief als de heren zijn, wordt er hard gestreden voor de eerste plaats. Want ja, het blijft tof om het in te wrijven dat jij de beste bent.

Uiteraard is het geen Vooruitblik Aflevering zonder het te hebben over aankomende games. Zo hebben ze het uitgebreid over de aankomende Nintendo-games Mario Kart 8 en Donkey Kong Country: Tropical Freeze, en vragen de mannen zich af of Bethesda erin slaagt om The Elder Scrolls Online een groot succes te maken. Ook EA heeft het plan om in 2014 flink uit te pakken, wat in maart gaat beginnen met Titanfall. Gaat deze game het first-person shooter genre over de kop gooien? Dat is de grote vraag.

Pascal en Steven zitten klaar in de studio en zijn net terug uit de wereld van Bravely Default. Daarnaast trekken zij ook hun creatieve vocabulaire uit de kast voor Scribblenauts Unlimited en is het tijd om het met Boris en Pascal te hebben over wat Watch Dogs ons gaat brengen. De game gooit al heel lang hoge ogen, maar kunnen de verwachtingen waargemaakt worden? Je komt het te weten, vanavond om 22:45 in de Gamekings Vooruitblik Aflevering op MTV!
Check vanavond om 22:30 de Gamekings Vooruitblik Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch