Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:00 de Gamekings Terugblik Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 29/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Holy shit, 2013 was episch! Er is zo ontzettend veel gebeurd afgelopen jaar en het afgelopen Gamekings-seizoen zat dan ook vol met alleen maar brute content. Wat vond iedereen de tofste trips? Hoe wordt er gekeken naar de release van de nieuwe consoles? Je ziet het deze week, dus check vanavond om 23:00 de Gamekings Terugblik Aflevering op MTV!

Het is altijd ontzettend veel werk om een heel Gamekings-seizoen in elkaar te zetten. Zo’n proces begint al lang van te voren en houdt eigenlijk pas op wanneer de allerlaatste aflevering klaar is en op jouw televisie verschijnt.  Gelukkig maakte alles dat er gebeurde in 2013 het een stuk minder moeilijk om voor wrede afleveringen te zorgen en blijft het altijd super dope om te doen. Er kwamen afgelopen jaar veel toffe games uit, de wereld werd verblijd met de next-gen consoles en er waren genoeg epische trips. Een van de leukste dingen is nog wel dat we onze presentatoren meerdere malen in geweldige, gekke pakjes hebben gehesen, die natuurlijk allemaal langskomen. We hebben gelachen, niet gehuild, nog meer gelachen en vette shit meegemaakt.

Steven en Boris zitten klaar in de studio en hebben flink wat potjes zitten knokken in Killer Instinct. De serie die al sinds 1994 bestaat is in een nieuw jasje gestoken voor de exclusieve Xbox One-versie van de game, maar doet dit nieuwe jasje de oude titels eer aan? Ze hebben het voor je uitgezocht. Verder vertellen ze jou of Ryse; Son of Rome dé game is die je bij je Xbox One moet hebben en wordt er vooruitgeblikt naar Wolfenstein: The New Order, die in 2014 uitkomt. Ben jij er klaar voor om seizoen 14 van Gamekings in stijl af te sluiten? Trek wat lekkers uit de kast en check vanavond om 23:00 de Gamekings Terugblik Aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:30 de Gamekings Terugblik Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch