Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 0:50 de Pax East 2014 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 05/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, Dennis heeft het zwaar, want we hebben hem op het vliegtuig gezet naar Boston om daar Pax East 2014 te checken. Ha! Dat is helemaal niet zwaar natuurlijk, maar super belachelijk wreed. Helaas kunnen we niet allemaal mee. Gelukkig wordt hij wel vergezeld door een cameraman, waardoor we de meest epische beelden op jouw televisie toveren. Ben je benieuwd hoe het eraan toe ging in Boston? Check vanavond om 0:50 de Pax East 2014 Aflevering op MTV!

Er zijn over de hele wereld verschillende gamegerelateerde beurzen, maar er was er ééntje waar we nog nooit waren geweest en wel graag heen wilden: Pax East! Het is de allereerste keer in de geschiedenis van vijftien seizoenen Gamekings dat we naar Pax East gaan en oh, wat is Pax East 2014 tof. Pax East is namelijk net zo gezellig en gemoedelijk als Firstlook, maar dan net een paar slagjes groter. Dennis wandelt dan ook gestaag over de beursvloer van Pax East 2014, omdat hij er zeker van wil zijn dat hij helemaal niets mist van wat er te zien is.

Pax East 2014 staat namelijk boordevol te gekke indies en mensen zijn verkleed in de meest bizarre cosplay-outfits. Je zou bijna denken dat Dennis per ongeluk naar Japan geteleporteerd is, maar ook in Boston weten de cosplay-enthousiastelingen heel goed waar ze mee bezig zijn. Onze Dennis is natuurlijk wel wat gewend en toch kijkt hij zijn ogen uit naar wat er allemaal rondloopt.

Uiteraard bespreekt hij ook een set aan epische games voor je, want hij vertelt je meer over onder andere The Evil Within en Heroes of the Storm. Verder krijg je ook meer te weten over Borderlands: The Pre-Sequel. Het nieuwste deel in de Borderlands-serie is namelijk niet een deeltje drie, maar een nieuwe game die tussen de eerste titels inzit. Zit je al op het puntje van je stoel? Zit lekker relaxed en check vanavond om 0:50 de Pax East 2014 Aflevering op MTV!

Check vanavond om 0:50 de Pax East 2014 Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch