Menu Premium

Check vanavond om 22:25 de Gamekings Gamescom 2014 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, het is eindelijk zover: vanavond is Gamekings terug op MTV! Onder genot van een lekkere vettige Duitse bockworst en een goudgele rakker doen de guys verslag vanaf de Gamescom 2014 in Keulen over de nieuwste games die dit najaar óf begin volgend jaar uitkomen. Dus check vanavond om 22:25 de Gamekings Gamescom 2014 aflevering op MTV!

Er zijn meerdere gamebeurzen per jaar, waaronder de E3 en later dit jaar natuurlijk onze eigen Firstlook 2014! Nu is het eerst tijd voor de Gamescom 2014 in Keulen, waar de heren een aantal grote titels aan de tand hebben kunnen voelen. Skate toont zijn skills behind closed doors in Call of Duty: Advanced Warfare en heeft daar een verrassende mening over. Naast deze blockbuster speelt hij samen met Jelle nog een shooter, en niet zomaar één, dat is namelijk Borderlands: The Pre-Sequel. Daarnaast hebben de guys het over de Xbox One, die deze maand eindelijk in Nederland gelanceerd wordt. Last but not least: een preview van Destiny en de review van The Last of Us Remastered. Volgens velen leverde ontwikkelaar Naughty Dog na de Uncharted-reeks opnieuw een pareltje af, maar wat is er in een jaar tijd veranderd ten opzichte van de PlayStation 3-versie?

Uiteraard ben je op Gamekings.tv al op de hoogte gebracht van diverse games, maar in de afleveringen van Gamekings op MTV kun je ruim twintig minuten lang genieten van exclusieve beelden. Hierdoor mis je dus helemaal niks van de Gamescom 2014! Ga er lekker voor zitten en check vanavond om 22:25 de Gamekings Gamescom 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:25 de Gamekings Gamescom 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:25 de Gamekings Gamescom 2014 aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch