Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:15 de Destiny Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week zag je in de Gamekings aflevering op MTV hoe Dennis naar Pax East 2014 ging om daar voor de eerste keer in de geschiedenis van Gamekings de sfeer te proeven van Pax East. Hij hoefde niet gelijk op het eerste vliegtuig terug naar huis, maar maakt eerst nog een epische tussenstop in Seattle. Wil je weten wat ‘ie daar gaat doen? Check vanavond om 23:15 de Destiny Aflevering op MTV!!

Je hebt op de website al wat beelden langs zien komen van Destiny en Seattle, nadat Dennis in Boston was voor Pax East 2014. Toch hebben we nog lang niet alles laten zien, want er is meer. Dennis vertelt je onder meer over de geschiedenis van Bungie; hoe ze als studio van Microsoft zich onafhankelijk maakten en nu samen met uitgeverij Activision keihard werken aan Destiny. Bungie is voornamelijk bekend van de Halo-serie, welke exclusief uitkwam op de Microsoft-platformen. Is Destiny een verlengstuk van wat Bungie al gedaan heeft of gaan we juist iets compleet anders zien dan wat Halo was?

Bungie heeft een epische studio en Dennis kijkt dan ook z’n ogen uit. De ontwikkelaar heeft al flink wat prijzen in de wacht gesleept en die hebben ze allemaal verzameld in een trofeeënkamer. Nadat Dennis daar als een blij kind rondgewandeld heeft, is het dan eindelijk tijd voor waar het om draait: de presentatie van Destiny en een anderhalf uur durende speelsessie. Om jaloers van te worden.

Jelle en Skate zitten voor je klaar in de studio, want zij hebben de crossmotoren gepakt in Trials Fusion. De game van RedLynx en Ubisoft, waarin je zo snel en gebalanceerd mogelijk je crossmotor van A naar B moet krijgen, is onderdeel van een serie die al een tijdje flink populair is. Weet dit deel de harten van de Trials-community te winnen? Ubisoft bracht recentelijk ook Child of Light naar de PC en consoles. Steven en Skate hebben zich ondergedompeld in het grafische plaatje dat Child of Light is en zoeken voor je uit of de gameplay net zo interessant is als het uiterlijk.

Deze Destiny aflevering is flink gevuld en is vanavond om 23:15 te zien op MTV. Tweet tijdens het kijken gezellig met ons mee met #Gamekings en laat zien dat je van de partij bent!

Check vanavond om 22:25 de Destiny Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch