Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 21:45 Gamekings op Spike!

Karim Shehata 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomerstop is eindelijk afgelopen! Jawel, dat betekent dat Gamekings vanavond terug op je beeldbuis is met een kneiterharde aflevering! Om meteen korte metten te maken met de zomerstop, check je vanavond om 21:45 Gamekings op Spike!

Jelle en Skate zijn voor deze aflevering naar New York gegaan, om daar WWE SummerSlam bij te wonen en WWE 2K17 te spelen. Waarschijnlijk weet je al dat Skate een groot WWE-fan is en daarom kijkt hij dan ook zijn ogen uit in New York. Daarnaast bezoeken Jelle en Skate verschillende landmarks in New York, want op sommige plekken moet je gewoon geweest zijn in die stad.

Het gaat vanavond om 21:45 dus los op Spike! Zorg dus dat je op tijd klaar zit met wat te vreten en te zuipen en schakel in op Spike. Mocht je Spike nog altijd niet kunnen vinden op je televisiekastje? De zender begint om 21:00 met uitzenden op het kanaal van Nickelodeon. De aflevering wordt vanavond ook herhaald op Comedy Centraal om 01:30, terwijl er voor de nachtbraker en vroege vogel om 04:05 een heuse Gamekings marathon begint op die zender. Genoeg Gamekings op televisie dus!

Ga er dus lekker voor zitten en check het einde van de Gamekings zomerstop vanavond om 21:45 op Spike!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch