Menu Premium

Kijk de Gamekings Borderlands en Sunset Overdrive Livestream terug

Gamekings Redactie 17/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je er al klaar voor? Je wekelijkse Gamekings Livestream? Deze keer spelen we twee kleurrijke en actievolle games, namelijk Borderlands: The Pre-Sequel en Sunset Overdrive. Boris, Shelly, Jelle en David nemen je mee naar de maan en Sunset City tijdens deze Gamekings Borderlands en Sunset Overdrive Livestream? Kijk hier de livestream terug!

Dat wordt knallen vandaag met Borderlands: The Pre-Sequel en Sunset Overdrive. Ondanks dat het de bedoeling is zoveel mogelijk kogels te landen in je vijanden in beide games en dat de ‘fun’ voorop staat, zijn het toch twee heel verschillende games. Borderlands: The Pre-Sequel wil dat je eindeloos op zoek gaat naar betere loot en is een echte RPG. Sunset Overdrive is een third-person shooter, waarin je de wreedste moves moet uitvoeren om je Style Meter te vullen. Beide games gaan in ieder geval wel voor een gezellige stream zorgen met Boris, Shelly, Jelle en David.

Tijdens de Gamekings Borderlands en Sunset Overdrive Livestream werd er natuurlijk gewoon mee gechat via ons Twitch-kanaal en werden vragen afgevuurd op Boris, Jelle, Shelly en David. Schuif dus lekker aan achter je scherm en kijk hier de Gamekings Livestream terug.


De Gamekings Borderlands en Sunset Overdrive Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch