Menu Premium

Kijk hier de Gamekings Hyrule Warriors en 50 Cent livestream terug!

Gamekings Redactie 19/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Vorige week ging het een klein beetje de mist in, maar vandaag komen we keihard terug met de vrijdagmiddag Gamekings livestream! Boris, Jelle en Shelly slingeren onder meer de vandaag uitgekomen Hyrule Warriors aan. Kijk hier de Gamekings Hyrule Warriors en 50 Cent livestream terug!

Hyrule Warriors is sinds vandaag uit voor de Nintendo Wii U. De hack-&-slash-game van ontwikkelaars Omega Force en Team Ninja moet in Europa zorgen voor een stijging van Wii U-verkopen, wat eerder in Japan al het geval was. Omdat Hyrule Warriors net uit is gebracht, is vandaag de perfecte dag om de game te gaan livestreamen! Voordat het zover is, gaan de heren en dame in kwestie eerst een klassieke popcorngame aanslingeren, namelijk 50 Cent: Blood on the Sand.

We streamen natuurlijk elke week op vrijdag en ook deze keer heb jij de mogelijkheid gehad om alle vragen te stellen die je wilt aan de heren en dame op de bank. Heb je deze livestream gemist? Maak je geen zorgen, je kunt ‘m hier gewoon terugkijken. Hopelijk ben je er de volgende keer wel bij!


Watch live video from Gamekings on Twitch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch