Menu Premium

Check de Gamekings livestream met Killzone Shadow Fall en Diablo III

Karim Shehata 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeeeuj! Het is tijd om ‘s effe uitgebreid te gaan gamen! De PC en de PlayStation 4 staan klaar, gruwelijke games liggen paraat en jij kunt erbij zijn. We hebben er zin in, dus ga er lekker voor zitten en check nu de Gamekings livestream! Deze vrijdag zijn Boris en Jelle aangeschoven om Diablo III voor de PC en Killzone Shadow Fall voor de PlayStation 4 te spelen. De nieuwe DLC van Killzone Shadow Fall moet natuurlijk uitvoerig getest worden, terwijl Diablo III spelen opzichzelfstaand al bruut is.

We hebben op Gamekings.tv al vaker de PC en de PlayStation 4 aangeslingerd om de nieuwste games te spelen. Vandaag gaan we nieuwe content checken op de PlayStation 4, want we gaan de nieuwe Insurgent Pack DLC checken voor Killzone Shadow Fall. Dat is op zichzelf al fucking vet, maar het wordt nog leuker als dan ook al jouw vragen beantwoord worden. Wie op de Gamekings-redactie speelt nu eigenlijk het meest? Welke games zijn populair? Kunnen ze hier net zo goed knallen als dat ze kunnen lullen over games? Vandaag gaan we in ieder geval lekker aan de slag met Diablo III voor de PC en Killzone Shadow Fall voor de PlayStation 4, waardoor het een virtueel gewelddadige vrijdag wordt wanneer je de livestream checkt.

Vandaag zitten we dus klaar met Boris en Jelle. Hoe hard gaan ze vandaag in Killzone Shadow Fall en Diablo III? Het wordt een epische middag vol met wapens, magische krachten en headshots. Kijk dus nu de Gamekings livestream met Killzone Shadow Fall en Diablo III.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check de Gamekings livestream met Killzone Shadow Fall en Diablo III

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch