Menu Premium

Check nu de Gamekings livestream met de allerlaatste keer Dennis!

Gamekings Redactie 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment is daar. De dag is aangebroken dat het Dennis z’n laatste werkdag is bij Gamekings. Nu kunnen we natuurlijk keihard janken in een hoekje, maar daar hebben we helemaal geen zin in. In plaats daarvan gaan we nog één keer keihard genieten van Dennis zijn verschrikkelijke liefde voor B-games en daar kun jij erbij zijn. Knal het officiële Gamekings Twitch-kanaal op je beeldscherm en check nu de Gamekings livestream met de allerlaatste keer Dennis!

Dennis heeft welgeteld ruim acht jaar rondgewandeld op de Gamekings-redactie en staat ondertussen om één ding bekend: zijn liefde voor games die iedereen behalve hij ontzettend kut vindt. Noem een lompe shooter en ieders favoriete Brabander heeft ‘m waarschijnlijk vol plezier uitgespeeld. Vandaag zit hij klaar voor zijn allerlaatste Gamekings livestream en jij bepaalt wat hij speelt. Hij heeft een aantal titels meegenomen uit zijn eigen gamecollectie, welke natuurlijk grotendeels uit games bestaat die ondertussen een cultstatus bereikt hebben. En ja, dat zijn Dennis’ eigen woorden.

Zorg ervoor dat je erbij bent, want het is de allerlaatste keer Dennis als Gamekings-presentator op je beeldscherm! Heb je na het interview met hem én de Brievenmaandag met hem nog vragen? Stel ze in de chat op het officiële Gamekings Twitch-kanaal!


Check nu de Gamekings livestream met de allerlaatste keer Dennis!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch