Menu Premium

Kijk hier de Gamekings Bayonetta 2 Livestream terug!

Gamekings Redactie 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om 16:00 is het zoals elke vrijdag tijd voor de Gamekings Livestream! Vandaag speelden we Guns, Gore & Cannoli en Bayonetta 2. De game is vanaf vandaag uit, exclusief voor de Wii U. Kijk hier terug hoe wij met deze twee games kontschoppen!

Eerder deze week kon je op Gamekings.tv al de reviews zien van Bayonetta en Bayonetta 2 voor de Wii U. Als je toch nog twijfelt of je deze game in huis moet halen, kan je vandaag minimaal een uur van deze game genieten tijdens de livestream. Het verhaal van het tweede deel speelt zich een paar maanden na deel 1 af. Bayonetta gaat op weg om haar ex-rivale Jeanne te redden, die tijdens een eerder gevecht naar de hel is gevoerd. Daarnaast spelen we de demo van de maffia-zombiegame Guns, Gore & Cannoli, die succesvol is gefinancierd op Kickstarter. Verwacht dus een hoop brute actie vanmiddag!

Tijdens de Gamekings Bayonetta 2 Livestream kon er lekker meegepraat worden via ons Twitch-kanaal en werden er vragen gesteld aan Boris, David, Shelly en Jelle. Kijk hier nu de Gamekings Bayonetta 2 Livestream terug!


Check nu de Gamekings Bayonetta 2 Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch