Menu Premium

Check nu de Battlefield 4: Dragon’s Teeth en EA Sports UFC Livestream!

Gamekings Redactie 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we weten dat DICE het aankomende Battlefield Hardline heeft uitgesteld naar 2015, is het vooralsnog een kwestie van extra genieten van alle content die Battlefield 4 nog krijgt. Battlefield 4: Dragon’s Teeth is voor Premium-leden al even te spelen, terwijl de rest nog even moet wachten. Uiteraard hebben wij ‘m ook. Wij zijn niet vies van een potje Battlefield én gaan daarnaast ook effe wat partijtjes meppen in de eerste UFC-game onder de vleugel van EA. Weet je wat een goed idee is? Check nu de Battlefield 4: Dragon’s Teeth en EA Sports UFC Livestream!

Als je een regelmatige bezoeker bent en vaker de vrijdagmiddag livestreams checkt, weet je al lang en breed dat onze redactieleden ook in hun vrije tijd van Battlefield 4 genieten. Hoewel niet iedereen, want David laat first-person shooters vaak links liggen. Hij kan Battlefield 4 echter wel waarderen en het is ook niet de eerste keer dat hij plaatsneemt op de bank om te gaan livestreamen, dus hij weet precies wat hem te wachten staat.

Onze Dennis is een groot liefhebber van MMA, ofwel mixed martial arts. Het komt dan ook voor dat ‘ie shooters links laat liggen en gewoon even lekker wil trappen, beuken en dergelijke. Natuurlijk kan ‘ie dan naar de gym gaan, maar ook gewoon op de console met EA Sports UFC. De game is al eventjes uit en Dennis laat aan ons allen zien hoe je die titel nu het beste aanpakt.

Mocht je voor één van onze Gamekings-helden op de bank een vraag hebben, dan kun je die natuurlijk droppen in de chat op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Doe gezellig mee, want met jou erbij is het alleen maar leuker. Stel je vragen, babbel gezellig met z’n allen en check nu de Battlefield 4: Dragon’s Teeth en EA Sports UFC Livestream!


Watch live video from Gamekings on Twitch
Check nu de Battlefield 4: Dragon's Teeth en EA Sports UFC Livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch