Menu Premium
Loading...

Check-in, Knock-out Announcement trailer

Gamekings Redactie 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse indiestudio Lionade komt met een 8-bit multiplayer brawler à la Super Smash Bros. die zich afspeelt in een hotel. De gasten zijn dubbel geboekt en ja dat los je natuurlijk gewoon op met een ouderwets potje knokken. Check hier de eerste beelden van Check-in, Knock-out in de knallende Check-in, Knock-out Announcement trailer.

De basis is simpel: vier man in een arena en je moet zorgen dat je de anderen uit deze arena laat vliegen. Het toffe aan Check-in, Knock-out is dat je de arena langzaam naar de filistijnen kunt helpen. Het gooien met voorwerpen of stukken van de arena is dus niet alleen vernietigend voor de spelers, maar ook voor de omgeving. Even niet opletten en je staat op een eilandje koelkasten te ontwijken. De game laat nu vier personages zien, ieder met een eigen skill. Zo heb je The Mind, een paars, mysterieus ventje die met zijn ‘mind’ brokstukken op je af kan sturen. Dan is er Bob nog, die het best te beschrijven is als een gast in een kattenpak en gebruik kan maken van zijn vleugels. Nummer drie is Dr. Doctor, de grootste van de vier en degene die met explosieve vaten kan gooien. Tenslotte is er de exotische Destiny, die maar liefst twee voorwerpen per keer kan gooien. Genoeg variatie dus. Of er nog andere personages aan toe worden gevoegd, is nog niet bekend.

Ik heb het genoegen gehad om een vroege build van de game te spelen en dat smaakte naar meer. De toffe 8-bit stijl en kleurrijke personages geven de game net genoeg een eigen smoel. Belangrijker is dat het toegankelijke ‘pick-up and play’ gevoel van de game je meteen in de game trekt. Ben je ook niet weg te slaan bij games als Super Smash Bros., Towerfall Ascension of Horizon Danger? Check-in, Knock-out is dan zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Kijk daarom deze Check-in, Knock-out Announcement trailer.

Check-in, Knock-out Announcement trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch