Menu Premium

Check hier de uitzendtijden van Gamekings op MTV

Gamekings Redactie 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren is het vijftiende seizoen van Gamekings begonnen op MTV. Vijftiende seizoen! Niet veel Nederlandse programma’s houden het zo lang vol op de Nederlandse beeldbuis, maar wij zijn afgelopen maandag dus keihard terug op MTV voor het gloednieuwe seizoen van Gamekings. Mocht je gisteren om 22:35 niet de mogelijkheid hebben gehad om te kijken, dan krijg je nog genoeg kansen. De aflevering wordt deze week namelijk nog volop herhaald op MTV! Check hier de uitzendtijden van Gamekings op MTV.

De herhalingen van de eerste aflevering van Gamekings seizoen 15 zijn te zien op dinsdag 01:05 uur, donderdag 23:25 uur, vrijdag 00:15 uur en zondag 00:10 uur op MTV. Onthoud dus goed dat, als je de aflevering gisteren gemist hebt, je vandaag, donderdag, vrijdag of zondag nog even goed de tijd moet nemen om de eerste aflevering van het vijftiende seizoen Gamekings moet checken, want hij is episch.

In de eerste aflevering van seizoen 15 worden onder meer Titanfall, BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2, GTA Online, South Park: The Stick of Truth en The Elder Scrolls Online besproken. Daarnaast gaat Pascal nog even in Amsterdam vragen of er mensen zijn die niet kunnen wachten op het nieuwe Gamekings seizoen. De reacties daarop kun je vanavond om 01:05 al checken!

Check hier de uitzendtijden van Gamekings op MTV

Check hier de uitzendtijden van Gamekings op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch