Menu Premium

Check hier de Ghost Recon Wildlands Narco Road trailer

Richard den Toom 19/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zon schijnt bij Ubisoft, want Ghost Recon: Wildlands doet het goed in de verkoop, ondanks een lauwe ontvangst bij de meeste critici (ook JJ en Boris waren niet onverdeeld enthousiast, check hier de review). We hebben ondertussen anderhalve maand de gelegenheid gehad om los te gaan in Wildlands en misschien zijn een aantal van ons toe aan iets nieuws. En voor die mensen is er goed nieuws! De eerste uitbreiding voor Wildlands is uit, dus check hieronder de Ghost Recon Wildlands Narco Road trailer!

Bereid je voor op nieuwe verhaalmissies, nieuwe wapens, nieuwe outfits en nieuwe voertuigen. In Narco Road moet je El Invisible uitschakelen, maar om bij hem te komen zul je eerst het vertrouwen moeten winnen van zijn drie vertrouwelingen. Afgaande op de trailer zullen de nieuwe voertuigen een belangrijke rol gaan spelen in de DLC, dus raceliefhebbers moeten aan hun trekken gaan komen met Narco Road.

Bezitters van de Wildlands Season Pass kunnen nu aan de slag met Narco Road, gamers die de uitbreiding los willen aanschaffen, moeten nog een weekje wachten tot 25 april. Spelen jullie Wildlands nog regelmatig en komt deze uitbreiding voor jullie op het goede moment? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch