Menu Premium
Loading...

Check hier de eerste Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom gameplay trailer

Karim Shehata 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, het eerste deel dus, verscheen al in 2011 in Japan, om in 2013 in Europa uit te komen voor de PlayStation 3. De game werd destijds bejubeld, zo ook door Skate en 2K Dennis. Gek is het dan ook niet dat iedereen vorig jaar tijdens de PlayStation Experience gek werd toen deel 2 werd aangekondigd, waarvan nu – een jaar later – de eerste gameplay is verschenen in deze Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom gameplay trailer!

Jawel, de eerste gameplay van Ni No Kuni 2! Vorig jaar werden we getrakteerd op een epische trailer, waarna we eigenlijk een jaar lang niets meer hebben gehoord van de Japanse RPG, tot nu dus! Echter lijkt het erop dat het voorlopig weer stil gaat vallen, want een releasedatum of iets van een releasewindow hebben we nog steeds niet gekregen. Naar verwachting verschijnt de game in 2017, maar dat is dus nog afwachten.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom verschijnt overigens, net als zijn voorganger, exclusief voor PlayStation. Dit betekent dat je alleen met een PlayStation 4 dus het tweede Ni No Kuni-avontuur kunt beleven. Aardig kut voor Xbox-spelers dus, maar één ding weet ik zeker: voorlopig gaat helemaal niemand Ni No Kuni 2 spelen! Wat je wel kunt doen, is de eerste gameplay van de game checken, boven dit bericht.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch