Menu Premium

Check hier de Dawn of War 3 launch trailer

Jeroen Wiersma 24/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft ‘m mogen spelen, JJ heeft ‘m mogen aanschouwen, en wij mogen donderdag helemaal los. Het gaat natuurlijk om de RTS van Relic Entertainment die zich afspeelt in de verre toekomst. Check hier, ondanks dat de game nog niet uit is, alvast de Dawn of War 3 launch trailer!

In de singleplayer campaign, die zeventien missies telt, staat het verhaal van de drie helden die je in de trailer ziet centraal. Aan de kant van de Space Marines is dat Gabriel Angelos, aan het hoofd van de Eldar staat Farseer Macha, en bij de Orks is de leiding in handen van Gorgutz ‘Ead’unter. Deze drie nemen het samen met hun facties tegen elkaar op op de planeet Acheron, die het mysterieuze en machtige wapen, de ‘Spear of Khaine’, huisvest.

De multiplayer lijkt echter een minstens net zo grote, zo niet grotere, rol te spelen in Dawn of War 3. Skate heeft daar ook al van kunnen proeven in de Multiplayer Beta. Dawn of War 3 verschijnt donderdag 27 april voor de PC. Sluit je je aan bij de Space Marines, de Eldar of de Orks?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch