Menu Premium
Loading...

Chariot PS4 Launch Trailer

Jeroen Wiersma 23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lang geleden, in een land hier heel ver vandaan, nam een prinses afscheid van haar vader, de koning. Toen zijn geest het niet eens was met de plek waar hij eeuwig zou rusten, moest de prinses op pad om voor de kieskeurige majesteit een waardig graf te vinden. Dat is het moment dat Chariot begint, de game die volgende week verschijnt voor de PS4. Is dit een game voor jou? Check hier de Chariot PS4 Launch Trailer.

De koninklijke wagen moet door de prinses worden meegezeuld op zoek naar een goede locatie. Gelukkig wil haar verloofde daar best een handje bij helpen. Chariot is dan ook met name een co-op puzzelgame voor twee spelers – al kan het ook volledig solo worden doorlopen – die het moet hebben van de ‘physics-based mechanics’ en een gezonde scheut humor. De uitdaging in de game zit in het overwinnen van obstakels op je pad door slim gebruik te maken van de physics en de wagen. Zoals in de trailer is te zien, vergen de puzzels soms creatieve capriolen van de twee tortelduifjes.

Op de E3 werd de game al onthuld, maar nu is de datum van lancering bekend. Volgende week dinsdag, 30 september om precies te zijn, stormt Chariot de PlayStation 4 op. Later in de herfst zal het ook verschijnen op de Xbox One, Wii U en PC.
Chariot PS4 Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch