Menu Premium

Campaign van DOOM bevat geen co-op

Karim Shehata 27/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel gamers waren weggeblazen toen Bethesda tijdens de afgelopen E3 gameplay van DOOM liet zien. Het geweld vloog ons om de oren, op de manier zoals je dat alleen van een game als DOOM kunt verwachten. In de campaign-modus kun je al dit geweld echter niet met een paar vrienden beleven. De campaign van DOOM bevat namelijk geen co-op.

Dit heeft Marty Stratton, de executive producer van DOOM, gezegd op QuakeCon. De enige manier om een echte co-op ervaring te beleven in deze game, is door maps die worden gemaakt in DOOM SnapMap. Echter zal dit niet de beleving zijn zoals die van de campaign, want deze valt niet echt in elkaar te sleutelen. Wel kun je meerdere maps in een playlist achterelkaar zetten, waardoor je alsnog met je vrienden een aantal uren lekker kan gaan knallen in DOOM.

Wanneer we echter überhaupt kunnen gaan knallen in DOOM, is nog niet helemaal duidelijk. De alpha en beta van de game komen dit jaar nog, terwijl DOOM zelf ergens volgend jaar verschijnt. Kun jij dat geduld nog opbrengen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PC Gamer

Campaign van Doom bevat geen co-op

Campaign van Doom bevat geen co-op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch