Menu Premium

Call of Duty franchise 175 miljoen keer over de toonbank

Karen Koch 26/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend zijn de Call of Duty Championships en dat betekent natuurlijk lekker veel schieten. Dat Activision ook raak heeft geschoten met het hele Call of Duty-idee, blijkt uit de cijfers die ze naar buiten hebben gebracht. In totaal is de Call of Duty franchise 175 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit aantal gaat om alle Call of Duty-games op alle platformen.

175 miljoen is een behoorlijk aantal. Elke Nederlander zou zo’n 10 Call of Duty-games moeten hebben gekocht om dit te bereiken, dus ook je opa, je oma en je kleine nichtje. Daarnaast heeft Activision ook nog wat andere leuke cijfers bekendgemaakt. Zo zijn er maar liefst 100 miljard multiplayer matches gespeeld, waarin er ook een kleine 300 miljard granaten zijn gegooid; meer dan 44 keer het aantal mobiele telefoons op de wereld, volgens de infographic.

Deze massa aan cijfers die de geschiedenis van Call of Duty vertellen, zijn een leuke opening voor de Championships die dit weekend plaats zullen vinden. Gaan jullie de championships volgen, en misschien nog wel belangrijker: hoe veel van die 300 miljard granaten kwamen van jou af?

Bron: VG24/7

Call of Duty franchise 175 miljoen keer over de toonbank

Call of Duty franchise 175 miljoen keer over de toonbank

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch