Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 3 – Salvation verschijnt begin september

Mark Hoogland 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben nog één nieuwtje voor je op deze broeierige zomeravond. Over twee weken kun je namelijk aan de slag met het vierde DLC-pakket voor Call of Duty: Black Ops 3, genaamd Salvation. Hierin speel je ook het slot van Treyarch’s langlopende zombie-saga, waarvan je hierboven de proloog kunt checken!

Het slotstuk van de Zombie mode heet Revelations, en volgens de beschrijving komen de hoofdpersonen Richtofen, Dempsey, Takeo en Nikolai – na een epische reis door tijd en ruimte – in The House eindelijk oog in oog met de mysterieuze Dr. Monty. Deze wordt gespeeld door karakteracteur Malcolm McDowell, die je kunt kennen van onder meer Heroes en de cultklassieker A Clockwork Orange.

Naast Revelations bevat de Salvation-DLC voor Black Ops 3 ook uiteraard nieuwe maps. Zo is daar Citadel, een mid-sized map vol nauwe gangetjes voor intense close combat. In Micro bevinden de spelers zich in gekrompen vorm op een reusachtige picknicktafel. Outlaw is vervolgens een in westernstijl uitgevoerde herbewerking van de map Standoff uit Black Ops 2, en Rupture een futuristische variant van Outskirts uit Call of Duty: World at War.

Call of Duty: Black Ops 3 – Salvation verschijnt eerst voor de PlayStation 4 op 6 september. De releases voor PC en Xbox One zullen op korte termijn volgen. Kijk jij uit naar deze nieuwe DLC?

Bron: Gameinformer 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch