Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC Map Pack Preview Trailer

Gamekings Redactie 04/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 2 is inmiddels alweer een tijdje uit en om de gamers vast te blijven houden aan de game is er maar één optie. Je geeft ze meer om te spelen. Kortom, nieuwe DLC voor Black Ops 2, namelijk de Uprising DLC Map Pack. En stiekem wil je dat graag zien. Dus check hem maar snel in de Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC Map Pack Preview Trailer!

DLC is een moeilijk te plaatsen onderdeel binnen de gamewereld. Je weet namelijk nooit helemaal wat je kunt verwachten. Betaal je veel voor slechte DLC en weinig voor een goede? Dat kan zomaar gebeuren. Treyarch wil dat voorkomen. Geen verrassingen over wat je kunt verwachten als je de DLC wil. Ze leggen het namelijk haarfijn uit! Dat doen ze speciaal voor jou, of heel misschien ook wel een beetje om het publiek warm te maken voor de Uprising DLC Map Pack natuurlijk.

Wat kun je verwachten als je de Uprising DLC Map Pack hebt? Je zou het haast niet verwachten als je de titel leest, maar het schijnt dat er een paar nieuwe maps in zitten. Iets wat je echter misschien niet wist is dat je te maken gaat krijgen met lava, een concerthal in Londen, een wolkenkrabber en een plek in de opslag van Hollywood. Genoeg locaties om te domineren met je skills.

Iets wat overigens niet vergeten mag worden. Er zijn nogal veel zombie mode fans. Ben jij er daar één van? Dan is er goed nieuws voor jou, want Alcatraz heeft last van een ondodenplaag. Maar deze zombie mode map heeft nog veel meer voor je in petto. Wat dat is? Ram snel op de playknop voor de Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC Map Pack Preview trailer!Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC Map Pack Preview Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch