Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC Gameplay Trailer

Rik Koning 26/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gameplay trailer van de Supremacy DLC voor Call of Duty: Advanced Warfare is zojuist uitgebracht en kun je natuurlijk boven dit bericht checken. Sledgehammer Games komt onder meer met een aantal nieuwe multiplayer maps en meer Exo Zombies voor Call of Duty: Advanced Warfare. De nieuwe Supremacy DLC zal als eerste verschijnen op Xbox Live, op 2 juni om precies te zijn.

Een van de in de trailer te bewonderen nieuwe maps zal er voor de Call of Duty-veteranen bekend uit zien. Het gaat namelijk om een remake van de populaire map Highrise uit Modern Warfare 2, genaamd Skyrise. De overige maps nemen de speler mee naar de Houses of Parliament in Londen, het Kremlin in Moskou en een speciaal Atlas-terrein in Colorado. Tevens onthult de trailer nieuwe vijanden, abilities en wapens in het derde deel van Advanced Warfare’s Exo Zombies-verhaal.

Advanced Warfare’s Supremacy DLC verschijnt 2 juni op Xbox Live. Wanneer de DLC voor de andere consoles en de PC verschijnt, heeft Activision nog niet bekendgemaakt. Normaal gesproken zal dit ongeveer een maand na de release op Xbox Live zijn, rond 2 juli dus. Is deze DLC genoeg om je het nodige aantal uren achter je scherm gekluisterd te houden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: MP1ST

Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC Gameplay Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch