Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Descent trailer

Karen Koch 03/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die op het randje van zijn stoel zat te wachten op het laatste deel van de Exo Zombies saga, goed nieuws! Je kan vanaf nu de Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Descent trailer bekijken voor een voorproefje.

Het laatste deel van de verhaallijn komt ook morgen al naar Xbox Live, het wachten is dus eindelijk voorbij! Wederom zal je volop kunnen genieten van spectaculaire actie en bloedstollende sequences waarin de vier hoofdkarakters hun leven niet zeker zijn. Zombies, lasers en exo suits zijn aan de orde van de dag en dat zorgt voor een flinke dosis adrenaline. Deze expansion zal onze helden vervoeren richting Atlas, een basis onder het water, om zo hun verhaal tot een einde te brengen.

Wat kunnen we allemaal verwachten van Exo Zombies Descent? Het voorproefje heb je al gehad, nu is het nog maar een kwestie van wachten tot je er morgen mee aan de slag kan! Tenminste, als je een Xbox in je bezit hebt. Andere platformen krijgen deze content naar alle waarschijnlijkheid een maandje later.

20150803_ExoZombiesDescent

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch