Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Campaign Story Trailer

Karim Shehata 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze avond kregen we te maken met een cinematic trailer voor Assassin’s Creed Unity. Deze was erg wreed te noemen, maar het is nog niet klaar met de verhalende CGI-trailers voor vandaag. Na alle aandacht voor Destiny bij uitgever Activision door middel van de beta, lijkt de aandacht na het sluiten van die beta even enigszins verlegd te worden naar Call of Duty: Advanced Warfare. Dit doet Activision door middel van de Call of Duty: Advanced Warfare Campaign Story trailer.

De trailer is namelijk prachtig te noemen. Alhoewel het hier natuurlijk niet gaat om gameplaybeelden, hebben alle betrokken partijen in ieder geval hun best gedaan om deze epische trailer in elkaar te zetten. Vooral acteur Kevin Spacey, bekend van onder meer de populaire serie House of Cards, is praktisch een evenbeeld van zichzelf te noemen. Laten we hopen dat de actuele gameplaybeelden straks redelijk in de buurt gaan komen van de kwaliteit van deze beelden die te zien zijn in de Call of Duty: Advanced Warfare Campaign Story trailer.

Het gaat hier om een verhalende trailer, waardoor we natuurlijk meer te weten komen over het verhaal van Call of Duty: Advanced Warfare. Om je niet teveel te verklappen voordat je de trailer checkt, kan ik je in ieder geval vertellen dat er een nucleaire aanval wordt gepleegd op meerdere continenten van onze planeet. Hierdoor breekt er natuurlijk een immense chaos uit en is het dus vanzelfsprekend aan jou en je AI-maatjes om de terroristen aan te pakken.

Misschien is het meest interessante van de Call of Duty: Advanced Warfare Campaign Story trailer nog wel dat er in deze video wordt aangegeven wanneer de multiplayer van de game onthuld gaat worden, inclusief de eerste korte beelden. Dit gaat namelijk gebeuren op 11 augustus aanstaande en zal te zien zijn door middel van een livestream op de Xbox 360, Xbox One en Twitch. De game zelf verschijnt een kleine drie maanden na deze onthulling, namelijk op 11 november. Op dat moment zal de game gaan verschijnen voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. De last-gen versies van de game worden ontwikkeld door Transformers-studio High Moon, terwijl de PC, Xbox One en PlayStation 4-versies onder handen zijn bij Sledgehammer Games, bekend van de mede-ontwikkeling van onder meer Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Ghosts.
Call of Duty: Advanced Warfare Campaign Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch