Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC Gameplay Trailer

René Janssen 25/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kan je alvast een kleine impressie krijgen van de gameplay van Ascendance, de tweede downloadable content voor Call of Duty: Advanced Warfare. Deze DLC staat 31 maart op de planning voor Xbox One en is de tweede in een reeks van vier DLC’s. De actievolle gameplay trailer en de fameuze KillCameraMan laat je vast zien wat je van deze nieuwe content kan verwachten.

Eerder werd al door Activision aangekondigd dat er vier DLC’s zullen verschijnen: Havoc, Ascendance, Supremacy en Reckoning. Na Havoc is het dus de beurt aan Ascendance. Ascendance bevat onder andere het Ohm-wapen, vier nieuwe multiplayer maps, één Exo Zombies co-op map, hoofdstuk twee van de Exo Zombie campaign en nieuwe snufjes zoals een enterhaak, genaamd de Exo Grapple.

De Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC zal te downloaden zijn voor Xbox One op 31 maart en ongeveer een maandje later op de PlayStation 4 en PC. Bekijk de trailer en laat in de comments weten hoe hyper je wordt van deze tweede DLC voor Call of Duty: Advanced Warfare!

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC Gameplay Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch