Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC preview trailer

Karim Shehata 13/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar verscheen Call of Duty: Ghosts. De game haalde volgens veel gamers niet het niveau van bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops 2, maar is nog altijd zeer populair onder de first-person-shooter fanaten. Erg verrassend is het dan ook niet dat er natuurlijk een aantal DLC-pakketten in de planning staan voor de game. Met het allereerste pakket aan DLC maken we nu kennis door middel van de Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC Preview Trailer.

Wanneer je bekend bent met de Call of Duty-serie, weet je dat wanneer het om DLC gaat het eigenlijk altijd draait om extra multiplayer content. Zo kunnen we in het Onslaught DLC-pakket vier nieuwe maps en een nieuw wapen verwachten. De vier nieuwe maps zijn klein tot middelgroot en gaan door het leven als Fog, Bayview, Containment en Ignition. Laatstgenoemde is overigens niet geheel nieuw, want het gaat hier om een remake van een map uit Call of Duty: Modern Warfare 2. De gamers die het tweede Modern Warfare-deel hebben gespeeld zullen de map Scrapyard dus waarschijnlijk wel gaan herkennen in het opgepoetste Ignition. Daarnaast kent Fog nog een leuke twist, voor horrorfilm-fanaten dan. Het nieuwe wapen betreft een mix tussen een Assault Rifle en een Sniper Rifle en zal in het Onslaught DLC-pakket te vinden zijn onder de naam Maverick.

Overigens wordt niet alleen de online multiplayer van een frisse wind voorzien door Onslaught, want ook de Extinction-modus wordt aangedaan door dit DLC-pakket. Zo kun je in Onslaught de eerste episode verwachten van Extinction, welke Nightfall genoemd gaat worden. In Nightfall bevindt de gamer zich in Alaska en zul je meer te weten komen over de aliens die in de Extinction-modus zitten. Daarnaast zul je twee nieuwe rassen leren kennen én kun je aan de slag met een geheel nieuw wapen. In de drie andere DLC-pakketten, die nog gaan komen, verschijnen nog drie episodes voor deze modus.

Tot slot wil je natuurlijk weten wanneer we dan ook daadwerkelijk aan de slag kunnen met Onslaught. Dit kan op de Xbox 360 en de Xbox One vanaf 28 januari. Zoals gebruikelijk is het voor de bezitters van een PC of één van de twee huidige PlayStation-consoles nog even wachten. Normaal gesproken zal de release op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC niet langer dan een maand op zich laten wachten. Wanneer je echter nu al geen geduld meer hebt, kun je natuurlijk altijd de Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC preview Trailer checken!

Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC preview trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch