Menu Premium

Bungie toont nieuwe gear uit Destiny April Update

Ridho Hidayat 31/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een lading Destiny-informatie is zojuist binnengestroomd! Via de tweede preview stream van Bungie is Destiny’s April Update wat verder uit de doeken gedaan. Vorige week was de nieuwe content van deze update al bekendgemaakt. Nu heeft Bungie ook getoond welke beloningen ons te wachten staan als we deze nieuwe content spelen.

Met de nieuwe gear sets zal je Guardians helemaal gaan stralen. Op de toegevoegde wapens en armor zit namelijk een nieuw soort shader, genaamd chroma. Deze komt bovenop de huidige shader en zal je gear voorzien van gekleurde highlights, in een kleur naar keuze. Verder zijn er via Prison of Elders en de Crucible twee unieke soorten gear te verzamelen: de Taken Desolate-set en de Spektar-set. Deze zullen te vinden zijn in de zogeheten ‘Sterling Treasures’, waarin je één gegarandeerd stuk gear krijgt en hooguit drie mogelijke extra items.

Naast de nieuwe wapens komen er ook een aantal klassiekers terug. Deze zullen middels een vernieuwd Infusion-systeem tot Light-level 335 gebracht kunnen worden. In het nieuwe systeem zal je gear bij een Infusion in één keer van Light-level verhoogd worden naar het niveau van je opgeofferde gear. Voor wie vreest dat zijn vault niet zoveel nieuwe wapens aankan, geen paniek. Er wordt in de Destiny April Update namelijk meer vault space toegevoegd, waardoor je de verzamelaar in jezelf los kunt laten gaan. ‘Praise The Gun’ is hier wel op zijn plaats, een nieuwe emote die bovendien naar Dark Souls refereert.

Tot slot is er nog een toevoeging voor degenen die graag de sfeer van Destiny beter in zichzelf willen opnemen. Je kunt voortaan namelijk de heads-up display, oftewel HUD, verbergen. Al met al krijgen we dus een hele lijst aan wapens en armor waar we naar op zoek kunnen gaan in Destiny. Kijk jij ernaar uit om vanaf 12 april jouw Guardians te voorzien van de tofste nieuwe gear? Laat het ons weten in de comments!

Bungie toont nieuwe gear uit Destiny April Update

Bungie toont nieuwe gear uit Destiny April Update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch