Menu Premium

Bully: Scholarship Edition is nu backwards compatible op Xbox One

Ridho Hidayat 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week geleden verscheen Bully voor mobile vanwege het 10-jarig jubileum van de game. Vanaf vandaag kun je de treiter-game van Rockstar op nóg een console spelen, want Bully: Scholarship Edition is nu backwards compatible op Xbox One!

Bully: Scholarship Edition verscheen in 2008 voor de Xbox 360, Wii en PC en is de remaster van de originele Bully uit 2006. In de open wereld action-adventure game speel je als de rebelse middelbare scholier James “Jimmy” Hopkins, die in sociaal aanzien wil stijgen via de verschillende schoolgroepen, zoals de ‘Nerds’ en uiteraard de ‘Bullies’. Deze game is nu dus ook speelbaar op de Xbox One.

Bully is niet de enige nieuwe backwards compatible-game, want er zijn verder maar liefst vijf andere titels toegevoegd. Catherine, Planets Under Attack, Raskulls en Skydive: Proximity Flight zijn nu allemaal speelbaar op de Xbox One. Als je goed hebt geteld, ontbreekt er nog één titel in dat lijstje. Clannad is de laatste titel die is toegevoegd, maar helaas is die alleen in Japan te spelen.

In ieder geval kun je nu dus met Bully: Scholarship Edition aan de slag op de Xbox One. Ga jij deze game nog een keer spelen op je Xbox One? Of hoop je dat er nog een vervolg wordt aangekondigd? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch