Menu Premium

Broken Age komt op 29 april naar PlayStation 4 en PS Vita

Tim Koelen 25/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In januari konden we al genieten van het Mexicaanse fiësta dat Grim Fandango heet. Deze geremasterde versie van de game uit 1998 werd gemaakt door Double Fine en deze ontwikkelaar komt nu ook met Broken Age voor de PS4 en de PS Vita. Act 1 van Broken Age verscheen al eerder voor de PC, iOS, Android, Linux, Mac en Ouya, maar zal met de release van Act 2 op 29 april dus ook in de PlayStation Store verschijnen.

Broken Age is één van de meest succesvolle crowdfunding projecten. Ondanks dit eerste succes werd de game vanwege financiële redenen in twee acts verdeeld. Broken Age is een point-and-click adventure die het verhaal vertelt van Vella en Shay, een meisje en een jongen die in compleet verschillende werelden leven. Toch lijken Vella en Shay een parallel leven te leiden. Vella is gekozen door haar stam om opgeofferd te worden aan het verschrikkelijke monster Mog Chotra. Hier zit Vella totaal niet op te wachten, dus maakt ze een plan om te ontsnappen. Shay daarentegen leeft een eenzaam leven en wordt verzorgd door zijn moederlijke computer. Shay wil ondanks het luie leventje wat hij leidt ontsnappen uit zijn veilige omgeving om avonturen te gaan beleven.

Met de release op 29 april zal de game in zijn geheel speelbaar zijn. De prijs voor Broken Age op de PlayStation platforms is nog niet bekend. Wel is de titel cross-buy. Ga jij deze game kopen? Heb je Act 1 al gespeeld op de andere platforms? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PlayStation

Broken Age komt op 29 april naar PlayStation 4 en PS Vita

Broken Age komt op 29 april naar PlayStation 4 en PS Vita

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch