Menu Premium

Botzone-modus voor Killzone Mercenary verschijnt morgen

Karim Shehata 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killzone Mercenary was dé PlayStation Vita-game van vorig jaar en kan tot nu toe eigenlijk gezien worden als het voorbeeld voor triple-A games en tevens first-person shooters op Sony’s handheld. De game, die werd ontwikkeld door Guerilla Cambridge, verkocht niet denderend, maar heeft wel een community waar menig ontwikkelaar alleen van mag dromen. Om deze community te belonen, doet de ontwikkelaar weleens wat terug en dat is precies wat Guerilla Cambridge nu gaat doen: de Botzone-modus voor Killzone Mercenary verschijnt morgen.

Dit heeft Matt Porter, technical director bij Guerilla Cambridge, zojuist bekendgemaakt op het officiële Europese PlayStation Blog. Overigens verschijnt de update, waarin het mogelijk is om op alle maps die de game biedt nu tegen en bots te spelen, vandaag al in Noord-Amerika. Zo is het vanaf morgen bij ons dus mogelijk om met en tegen bots te spelen in Killzone Mercenary, maar daar houdt het niet helemaal bij op. Je kunt namelijk kiezen wat voor een type bot jij in jouw team wil hebben en natuurlijk is het ook mogelijk om de moeilijkheidsgraad in te stellen. De Botzone-modus is overigens een handige, maar dan natuurlijk wel minder uitdagende manier om multiplayer Trophy’s binnen te halen die online moeilijker te halen zijn.

Overigens wordt er door middel van deze update ook voor gezorgd dat er wat andere problemen uit de multiplayer-modus van Killzone Mercenary verdwijnen. Om die reden is het dan ook verplicht om deze update te downloaden als je online wil gaan spelen. De update vraagt overigens maar 23 MB van je opslagruimte, maar wanneer je nog nooit updates hebt gedownload en vanaf morgen opeens bedenkt om online te gaan, ben je een ruime halve gigabyte binnen aan het halen op je PlayStation Vita. In dat geval moeten namelijk ook alle vorige updates gedownload en tevens geïnstalleerd worden op Sony’s handheld. Morgen verschijnt overigens ook het Botzone Soldier Tranings Pack-pakket op de PlayStation Store en deze heb je nodig om het in-game Botzone-menu te unlocken.

Botzone-modus voor Killzone Mercenary verschijnt morgen

Botzone-modus voor Killzone Mercenary verschijnt morgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch