Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel trailer introduceert nieuwe personages

Angelique Grift 18/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets minder dan een maand komt de shooter Borderlands: The Pre-Sequel uit. Om de spanning voor de release van de game op te voeren, brengt Gearbox Software ons deze uitvoerige trailer met al het nieuws over hun nieuwste telg. De Borderlands: The Pre-Sequel trailer introduceert nieuwe personages, wapens en vette nieuwe moves als de Gravity “butt” Slam.

Zoals de titel al insinueert, speelt deze game zich af tussen Borderlands en Borderlands 2. In de trailer vertellen Mr. Torgue en Sir Hammerlock jou wat er allemaal nieuw en awesome is in de game. Dit keer kun je erop los knallen op de maan van Pandora: Elpis. De zwaartekracht is op de maan erg laag, wat jou in staat stelt nieuwe moves uit te proberen. Daarnaast worden er in de trailer nieuwe speelbare personages geïntroduceerd: cyborg Wilhelm, de dodelijke gladiator Athena, robot Claptrap en de schietgrage cowgirl Nisha. Alle vier hebben ze hun eigen skills en specialiteiten.

Je hoeft niet alleen met deze personages Elpis onveilig te maken. Ook zullen wat oude bekenden uit de Borderlands-serie terugkeren naar deze game zoals Lilith, Roland en Moxxi. In de trailer kun je ook zien dat je kunt looten tot je erbij neervalt. Helaas zit dan vaak je inventory vol, maar geen nood! Gelukkig is daarover nagedacht door de ontwikkelaars, want in Borderlands: The Pre-Sequel beschik je over de Grinder. Gooi al je oude wapens en andere troep in deze machine om betere en vettere wapens te maken. Ook de verschillende maps op Elpis worden besproken.

Als je de trailer mag geloven, is er voor ieder wat wils. Borderlands: The Pre-Sequel komt uit op 17 oktober voor de Playstation 3, Xbox 360 en PC. Het is nog maar een aantal weken wachten, maar wil je nu al weten wat je kan verwachten? Check dan snel deze trailer.

Borderlands: The Pre-Sequel trailer introduceert nieuwe personages

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch