Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel Lady Hammerlock Trailer

Karen Koch 27/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend lieten we jullie al weten dat er nieuwe DLC aankwam voor Borderlands: The Pre-Sequel. Ook als je de originele aankondiging hebt gemist, kan je nu bekijken wie Lady Hammerlock nu eigenlijk is in de Borderlands: The Pre-Sequel Lady Hammerlock Trailer.

Met een lekker deuntje eronder en in de stijl die we ondertussen maar al te goed kennen, loopt Aurelia Hammerlock een club binnen. Ondanks de warme sferen en vurige drankjes, weet zij zich goed koel te houden. Of liever gezegd, zij maakt de club een stukje koeler. Dit geldt niet alleen voor haar drankje, welke zij prompt van en vlammend spektakel tot een ijskoud winterdrankje omtovert, maar ook voor de mensen die haar de club in zijn gevolgd. Zoals met elk goed bargevecht, wilt natuurlijk iedereen meedoen aan de confrontatie. Dit betekent dat Lady Hammerlock een behoorlijk aantal mensen mag omtoveren tot sneeuwmannetjes en -vrouwtjes.

De Lady Hammerlock DLC is vanaf vandaag te krijgen voor Borderlands: The Pre-Sequel. De game is op het moment beschikbaar op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, maar er staat ook een versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One op de planning. Deze zal 27 maart verschijnen in een bundel met Borderlands 2.
Borderlands: The Pre-Sequel Lady Hammerlock Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch