Menu Premium

Borderlands: The Handsome Collection vanaf vandaag beschikbaar

René Janssen 27/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag is Borderlands: The Handsome Collection beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. Met deze collectie van ontwikkelaars Gearbox Software heb je zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-Sequel in huis voor je huidige console. Daar komt ook nog alle bijbehorende DLC bij én je kunt gebruik maken van eerdere save games ten tijde van je oude console.

Je kan dus gewoon verder spelen via je oude save games, maar dan in de voor de huidige consoles geupgrade versie van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Mocht je dus nog met de games bezig zijn op je PlayStation 3, PS Vita of Xbox 360, dan hoef je niet overnieuw te beginnen en kan je op je PlayStation 4 of Xbox One – binnen dezelfde ‘console-familie’- gewoon verder, maar dan natuurlijk met alle grafische verbeteringen en in volledig HD kwaliteit. Ook kan je DLC als Claptastic Voyage en Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 gewoon binnen halen. De collectie bevat ook voor de eerste keer in de franchise vier player split screen waardoor vier vrienden samen kunnen spelen op één scherm.

Wel zijn er verschillende frame rate-problemen aan het licht gekomen, vooral in het geval van Borderlands: The Pre-Sequel. Deze frame rate-problemen doen zich voor op beide platformen, maar zover bekend wel alleen bij Borderlands: The Pre-Sequel. Borderlands 2 lijkt dus probleemloos te spelen te zijn. Gearbox Software heeft al aangegeven bezig te zijn met een oplossing.

Een paar dagen terug kon je hier al de launch trailer van Borderlands: The Handsome Collection checken en vandaag kan je het dus in het echt ervaren. Ga jij aan de slag met Borderlands: The Handsome Collection op PlayStation 4 of Xbox One?

Borderlands: The Handsome Collection vanaf vandaag beschikbaar

Borderlands: The Handsome Collection vanaf vandaag beschikbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch