Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep Launch trailer

Gamekings Redactie 25/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat Borderlands 2 sinds vorig jaar september in de winkels ligt, is het nog geen tijd om de game in de kast te leggen. Om de zoveel tijd komt Gearbox, de ontwikkelaar achter de franchise, met downloadable content. Deze content brengt elke keer een nieuwe reden om te blijven spelen. Nu is de beurt aan Tiny Tina om haar verhaal te vertellen. Weet je nog niet zeker of het iets voor je is? Zit je vast op je werk en kun je niet weg om te spelen? Hier alvast een voorproefje in de Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep Launch trailer.

Voor velen was Borderlands 2 de beste game van 2012. Nadat het eerste deel goed ontvangen werd, deed ontwikkelaar Gearbox er bij het tweede deel nog een schepje bovenop. Dit bleek succes te hebben, want de game sleepte meerdere prijzen binnen. Uiteraard kon downloadable content niet uitblijven. In de vorm van een Season Pass kunnen enthousiaste Borderlands 2 fans genieten van extra verhaallijnen en opties. De extra verhaallijnen begonnen met Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. Later volgden Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt en is het nu tijd voor Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep.

In Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep gaat het allemaal om Tiny Tina en haar bordspel. In dit spel, genaamd Bunkers and Badasses (gebaseerd op Dungeons and Dragons), heeft zij de touwtjes in handen. Terwijl zij met medespelers Lilith, Mordecai en Brick het spel speelt, wordt de speler gedropt in de wereld waar Bunkers and Badasses zich plaatsvindt. Omdat Tiny Tina de regels bepaalt, zou het zomaar kunnen zijn dat de wereld ineens verandert. Als host van het spel is zij medeverantwoordelijk voor wat er gebeurt in je avontuur.

Het is vanaf vandaag mogelijk om deze downloadable content binnen te halen. Ben je nog aan het twijfelen? Kun je niet wachten totdat je zelf aan de slag kunt? Niet getreurd, want je kunt je nog even zoet houden met de Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep Launch trailer.

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep Launch trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch