Menu Premium

Borderlands 2 heeft een 58-urige campagne

Gamekings Redactie 19/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor alle fans van Borderlands én voor single player gamers! Volgens ontwikkelaar Gearbox gaat de campagne van Borderlands 2 maar liefst 58 uur van je tijd in beslag nemen. En zo zien we het graag.

Borderlands 2 is het vervolg op de bijna cult-game Borderlands. Deze first-person shooter kenmerkte zich vooral door de cell shades graphics, miljoenen wapens en RPG elementen. Borderlands 2 doet eigenlijk hetzelfde, maar gooit er dus nog wat extra uren gameplay voor je bovenop.

Volgens de marketing vice president van Gearbox moet de game gezien worden als een hobby. Aangezien de campagne van Borderlands 2 met vier verschillende hoofdrolspelers kan worden gespeeld en je met één hoofdrolspeler al ruim 58 uur zoet bent, zijn we het er over eens dat dit inderdaad een soort van hobby is. Niet veel games uit het FPS-genre bieden je zoveel uren plezier met een single player campagne.

Borderlands 2 mag met recht een blockbuster genoemd worden, een game waar we rijkhalsend naar uitzien. De release staat gepland voor 18 september, vlak voor de inval van de herfst. Laat de regenbuien en najaars stormen maar komen, wij zijn er klaar voor. En ik denk jij ook!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch