Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 – First Five Minutes of Tiny Tina DLC trailer

Gamekings Redactie 21/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van Borderlands 2 zitten al tijden te wachten op de nieuwste DLC. Het is nu bijna zover, want de Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep DLC komt over een paar dagen uit. Om ons alvast helemaal in de stemming te brengen, voor zover we dat nog niet waren, toont 2K Games ons nu de Borderlands 2 – First Five Minutes of Tiny Tina DLC trailer.

De nieuwste Borderlands 2 DLC draait helemaal om Tiny Tina, die een nieuw bordspel bedacht heeft. Je gaat aan de slag als een poppetje op het speelbord van het door Tiny Tina bedachte spel, waar ze tevens zelf de spelleider van is. Hierdoor kan Tina alles in de wereld veranderen als ze daar zin in heeft. Zo kan ze omgevingen aanpassen of de sterkte van je tegenstanders. Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep zit dan ook vol met nieuwe vijanden en omgevingen.

In de trailer krijgen we de eerste vijf minuten gameplay van de Tiny Tina DLC te zien, alhoewel… De eerste anderhalve minuut kijk je ‘gewoon’ naar een video, maar daarna krijgen we datgene te zien waar we het allemaal voor doen: gameplaybeelden. We zien vooral veel actie en geweld, wat zich afspeelt in de prachtige cell-shaded wereld van Borderlands 2.

Weet jij al of je deze DLC in huis gaat halen, of ben je nog niet helemaal overtuigd door de DLC? In elk geval kun je, voordat je beslist, nog even lekker vanuit je luie stoel kijken naar de Borderlands 2 – First Five Minutes of Tiny Tina DLC trailer.

Borderlands 2 - First Five Minutes of Tiny Tina DLC trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch